» Prima pagina

» Articole

» Televiziuni de stiri online

» Realitatea TV

» Antena 3

» The Money Channel

» PRO TV


TELEVIZIUNI ONLINE

REALITATEA TV

Realitatea TV, membra a grupului Realitatea-Catavencu, patronat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, este prima televiziune din România dedicata stirilor. A aparut în anul 2001 ca un post generalist si s-a reprofilat într-un timp scurt pe transmisia 24 de ore din 24 a programelor informative. Filozofia postului este ca evenimentul guverneaza programul, astfel încât în orice moment desfasuratorul de emisie poate fi dinamizat cu informatii de ultima ora. Grila de programe a Realitatii TV cuprinde în special jurnale de stiri (din ora în ora), dar si emisiuni de analiza politica, sociala, culturala si stiintifica.

Printre cele mai cunoscuti jurnalisti si oameni de media din România, prezenti la Realitatea TV, se numara: Emil Hurezeanu, Melania Medeleanu, Stelian Tanase, Mircea Dinescu, Letitia Zaharia, Cosmin Prelipceanu si Mihai Tatulici.

Sloganul marcii Realitatea (care include postul de televiziune Realitatea TV, postul de radio Realitatea FM) este „Deschide lumea.” Realitatea TV face parte din trustul de presa Realitatea Media, care este prezent pe piata radio, prins si online.